Hoppa till sidans innehåll

Finn & Vinn påsk versionen

09 APR 2020 08:18
En härlig påsk och efterföljande påsklov med mycket tid för att vara i naturen! Passa på att testa Leksands orienteringsklubb mini-Finn & Vinn mellan 9/4 -19/4. Det är gratis!
  • Uppdaterad: 09 APR 2020 08:18

Leksands orienteringsklubb bjuder på 15 fria checkpoints som kommer att sitta ute 9:e - 19:e april. Passa på att motionera under påsken och påsklovet genom att besök dessa. Klicka på länken nedan så får du fram kartan med informationstexten. Skriv ut kartan eller kolla på den i mobilen när du går ut.
Från torsdag kväll kommer det finnas ett antal kartor utskrivna och finnas vid Källan. Om dessa är slut kan ni fota av det exemplar som sitter där på anslagstavlan.

Vid varje kontrollring på kartan finns aluminiumstolpar med nummer och kod utsatta. Skriv in koderna för de 15 checkpoints i tabellae till höger. Bland de som lämnar in alla koderna lottar vi ut 5 st av det stora Finn & Vinn kartpaketet (som släpps 30 april).

Ni kan antingen foto denna sida med kodbokstäverna och skicka in till This is a mailto link eller så kan ni skriva koderna i ett separat mail. Det går även bra att lämna koderna i postlådan som finns vid klubbstugan Källan. Vi lottar ut stora Finn & Vinn paketen för 2020 (värde 150 kr)

Länk till Finn & Vinn-påsk-kartan

Skribent: Maria Junevik
Epost: Adressen Gömd

Ny medlem

 

Leksands OKs webshop:

Signsport 

 

tomrum  

 

Xbase

 

clasohlson_logotype 

 

 

sparbanken 

 

Logga Anderssons optik 

 

 

!cid_image001_png@01CE61D7

 

FLER SAMARBETSPARTNERS

 

 __________________ 

Postadress:
Leksands OK - Orientering
Källan
79333 Leksand

Kontakt:
Tel: 0723322144
E-post: This is a mailto link

Se all info