Hoppa till sidans innehåll

Arbetsuppdrag vid Dalhalla sommaren 2019

13 MAR 2019 15:01
Måndag 18/3 kl 18 öppnar sidan för bokning av arbetsuppdrag vid Dalhalla säsongen 2019. Lösenordet har skickats via e-mail till Leksands OKs medlemmar.
  • Uppdaterad: 13 MAR 2019 15:01

Leksands OK hjälper till vid Dalhallas evenemang under sommaren. Det är antingen med visitation vid entrén eller som alkoholvakt inne på området (mest vid nedgångarna). Flera som har hjälpt till några år har tyckt att det är ett trevligt uppdrag där den enskilde parallellet med uppdraget får möjlighet att vara med om en bra konsert och att det ger inkomst till Leksands OK. Det ingår också att den enskilde får en lättare matbit.

Från och med den här säsongen är det ett nytt sätt att boka in sig på uppdragen. Alla som vill jobba loggar in på www.dalhalla.se/funtionar och skriver in lösenordet. Lösenordet har skickats per e-mail till alla medlemmar i Leksands OK eftersom det inte skulle spridas offentligt. Om det är någon som inte har tillgång till lösenordet men vill vara med och jobba så kan ni höra av er till Maria Junevik (072- 33 22 144 eller This is a mailto link)

Ni kan också låta vänner och bekanta vara med och jobba så då går det bra att ni lämnar lösenordet till dem, men att de inte behöver sprida det vidare.

Sidan för uppbokning av arbetsuppgifter på konserter under säsongen 2019 startar måndag 18 mars kl 18:00. Vissa konserter är väldigt populära och då kan det vara läge att hänga på låset om man vill jobba på dessa.

Så gå in på Dalhallas program och kolla in vilket datum som du skulle vilja jobba så att du är beredd på måndag 18/3 kl 18.

När ni kommer in på sidan finns alla konserter upplagda och vid varje konsert har ni 2 olika pass att välja på: visitation eller alkoholvakt. När ni har valt pass så kommer ni att få välja vilken förening ni vill jobba för och i nästa steg fylla i namn och mejladress. Det går endast att boka in 1 biljett per bokning. Begränsat antal pass på varje konsert.

När ni har anmält er så kommer ni att få en biljett skickad till er mejl och den måste ni ha med er till ert arbetspass, endera utskriven eller nedladdad i telefonen (tillgänglig offline). Anledningen till att ni måste ha biljetten med är att den kommer att scannas när ni börjar ert arbetspass samt scannas när ni ska hämta mat och dryck i något av försäljningsställena.


Mer utförlig information om vad som gäller för arbetspassen kommer att finnas på dalhalla.se/funktionar

Information om hur det går till (PDF)
Skribent: Maria Junevik
Epost: Adressen Gömd

Ny medlem

 

Leksands OKs webshop:

Signsport 

 

tomrum  

 

Xbase

 

clasohlson_logotype 

 

 

sparbanken 

 

Logga Anderssons optik 

 

 

!cid_image001_png@01CE61D7

 

FLER SAMARBETSPARTNERS

 

 __________________ 

Postadress:
Leksands OK - Orientering
Källan
79333 Leksand

Kontakt:
Tel: 024713488
E-post: This is a mailto link

Se all info