Stugvärdar 2019

Här finns listan med vilka som är studgvärdar under 2018.

Lista Stugvärdar 2019

Stugvärdslista 2019
När man är stugvärd har man ansvar för klubbfika, städning, gräsklippning/snöskottning.

Efter sportlovet och till och med höstlovet (v.10-v.44) är det ansvar för klubbfika på tisdagar, städning samt gräsklippning eller snöskottning vid behov.

Från höstlovet till och med sportlovet (v.45-v.9) har vi gemensamt klubbfika med skidklubben på tisdagar. Leksands OK serverar fika mellan höstlovet och nyår. Skidklubben serverar fika efter nyår till och med sportlovet. Den som har fika-ansvar gör en lättare städning efter det. Leksands OK har hand om grovstädningen i anslutning till helgen, detta sker före helgen om stugan är uthyrd.

Nyckel
Om ni inte har nyckel så finns en att låna hos Anders Mattsson, Mats Ers väg 5, 0247- 132 47.

Klubbfika
Vid klubbafton ansvarar ni för fikat:

• Mjukt och hårt bröd, smör, pålägg, grönsaker
• Kaffe, te, saft och ev. nyponsoppa
• Korv med bröd

Också möjligt med egna förslag. Prislista sitter på väggen i köket.
Växelkassa finns i köksskåpet. Det går också bra att swisha, numret står på väggen.

Kolla i kylskåpet och komplettera med det som behövs. Betala kontant och spara kvittot. Eftersom flera numera swishar så får den som handlar ta en kvittolapp på övervåningen och sätta dit kvitto samt skriva sitt bankkonto.

Lättare städning och grovstädning
Gör en lättare städning i kök, hall och omklädningsrum efter träningen tisdag. I slutet av veckan/helgen görs en grovstädning av toalett, kök, omklädningsrum, storstuga och övervåning. OBS! kolla på hemsidan (under ”förening”) om stugan är uthyrd. Om den är det ska grovstädningen ske före helgen.

I lilla förrådet på övervåningen finns hushållspapper, toalettpapper och ”torkpapper”. Soppåsar finns i städskrubben på nedervåningen.

Saknas?
Är det något du saknar t ex. städ eller förbrukningsmaterial så skriv upp det på lappen som finns i städskrubben. Återlämna ev. lånad nyckel.

Snöskottning/gräsklippning
Kom ihåg gräsklippning/snöskottning. Fördela mellan familjerna om ni är flera.

OBS! - OBS!  - OBS!
Viktigt att kolla om Källan är uthyrt under ”er” vecka. Det ska vara städat när någon hyr Källan!
OBS! - OBS!  - OBS!

* Veckorna 26-31: ingen klubbfika, men gräsklippning och städning stugan.

Uppdaterad: 29 JAN 2018 22:51 Skribent: Maria Junevik