Stugvärdar 2018

Här finns listan med vilka som är studgvärdar under 2018.

Lista Stugvärdar 2018

Instruktioner stugvärdar:

När man är stugvärd har man ansvar för klubbfika, städning, gräsklippning och snöskottning.
Från höstlovet till sportlovet (v.45-v.9) har vi gemensamt klubbfika med skidklubben. Skidklubben serverar fika jämna veckor och Leksands OK ojämna veckor. Oavsett vem som har fikat så sköter den personen grovstädningen på tisdagar, däremot är det Leksands OK som har hand om finstädningen i anslutning till helgen.
Övriga veckor (v.10-v.44) är det ansvar för klubbfika på tisdagar, städning samt gräsklippning (ca v.20-v.36).

Nyckel
Om ni inte har nyckel så finns en att låna hos Anders Mattsson, Mats Ers väg 5, 0247- 132 47.

Klubbfika
Vid klubbafton ansvarar ni för fikat:
• Mjukt och hårt bröd, smör, pålägg, grönsaker.
• Nyponsoppa, kaffe, the, och saft.
• Korv med bröd.
Också möjligt med egna förslag.
Prislista sitter på väggen i köket.
Växelkassa finns i köksskåpet.

Kolla vad som redan finns
Kolla i kylskåpet och komplettera med det som behövs. Betala kontant och spara kvittot. Eftersom flera numera swishar så får den som handlar ta en kvittolapp på övervåningen och sätta dit kvitto samt skriva sitt bankkonto.

För att skapa bättre hygien, minska matsvinnet och för att ta bort osäkerheten kring de matvaror som finns i vårt gemensamma kylskåp så har det tagits fram rutiner. När du är stugvärd, följ instruktionerna på kylskåpet.

Grov städning och fin städning
Gör en lättare städning i kök, hall och omklädningsrum efter träningen tisdag. I slutet av veckan/helgen görs en ordent­ligare städning av toalett, kök omkläd­nings­rum, storstuga och över­­våning. OBS! kolla på hemsidan (under ”förening”) om det är uthyrt och se till att det är städat innan det är uthyrt.
I lilla förrådet på övervåningen finns hurhållspapper, toalettpapper och ”torkypapper”. Soppåsar finns i städskrubben.

Saknas?
Är det något du saknar t ex. städ eller förbruknings­material så skriv upp det på lappen som finns i städ­skrubb­en. Återlämna ev. lånad nyckel.

Snöskottning/gräsklippning
Kom ihåg gräsklippning/snöskottning. Fördela mellan familjerna om ni är flera.

Funderingar?
Kontakta Maria Junevik 072-33 22 144 om du har frågor.

Uppdaterad: 29 JAN 2018 22:51
Skribent: Maria Junevik