Svenska spel Gräsroten

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder får vara med och dela ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsklubbar. Din klubb kan vara en av dem som får dela på de 50 miljonerna! Det enda du behöver göra är att ansluta din förening till SVEA på svenskaspel.se/svea/partner.

Så här fungerar Gräsroten:

• Alla Svenska Spels kunder som har ett Spelkort kan vara med i Gräsroten.

• Kunden ansluter upp till tre av sina favoritföreningar via Spelkortet. Detta kan göras hos spelombud, på webben eller i mobilen.

• Varje gång kunden lägger ett spel hos Svenska Spel fördelas ett antal poäng till den förening eller idrottssektion han eller hon har valt. Varje lagd krona ger tio poäng.

• En gång per år sammanställs alla poäng. Den förening/idrottssektion man valt får sin del av potten, hela 50 miljoner kronor. Ju fler poäng föreningen fått, desto större del av potten hamnar i er klubbkassa!

Uppdaterad: 03 MAR 2015 08:57 Skribent: Maria Junevik