Leksands OKs ungdomsfond - Leksands OK - Orientering - IdrottOnline Klubb

Leksands OKs ungdomsfond

Styrelsen för Leksands Orienteringsklubb har beslutat att bilda en ungdomsfond. Föredömet är Axel Carlssons minnesfond.

Till ungdomsfonden kan man lämna bidrag t.ex. med anledning av olika högtidsdagar och till minne av någon. Naturligtvis kan man lämna bidrag till fonden utan att ha någon speciell anledning annat än att bidra till klubbens ungdomsverkamhet.

Medel ur fonden skall användas för att bidra till att ungdomar får möjlighet att utvecklas som orienterare ävensom socialt enskilt och i grupp genom bidrag eller bekostnad av kurser, läger etc. Beslut om användande av medel i fonden fattas i styrelsen efter samråd med ungdomskommittén. Minst 80% av de medel som kommit in under ett år skall användas enligt fondens syften.

Bidrag till fonden insättes på Leksands OKs bankgiro nr 239 – 2785.
Ange då avsändare och av vilken anledning bidraget lämnas.
Samtidigt skickas ett e-mail till This is a mailto link med information om att inbetalningen är gjord. Där går det också att skriva ytterligare information som inte fick plats vid när inbetalningen gjordes.

Nedan finns att gratulationskort att på egen hand skriva ut och överlämna till jubilaren. Då kan du skriva i namnen på egen hand.

Om ni önskar hjälp med utskriften skriver ni det i e-mailet till This is a mailto link. Skriv då i vilka namn som ska stå med på kortet och vem det är som fyller år.

Gratulationskort enkelsidigt (PDF)

Gratulationskort dubbelsidigt (PDF)